Schroeffundering Brabant

CIRCULAIR FUNDEREN

Schroeffundering in Brabant

Wanneer u op zoek bent naar een professionele leverancier van schroeffunderingen in Brabant, dan zit u bij ons goed. Wij adviseren u graag bij het vinden van het juiste model schroeffundering voor al uw bouwprojecten. 

Vanuit onze vestiging in Gilze, leveren wij losse schroeffunderingen aan bedrijven, zzp’ers en particulieren in heel Brabant. Bent u voor uw project op zoek naar een aannemer die voor u de schroefpalen de grond indraait, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. 

Wij leveren Krinner schroeffunderingen die voor alle projecten voor u op maat uitgerekend kunnen worden. Bovendien beschikken wij over lasergestuurde Krinner montagemachines. 

Daarmee zijn wij in staat om de meest uitgebreide schroeffunderingsprojecten veelal binnen een paar uur voor u af te ronden.

Voor het circulair funderen van:

  • Containerunits, container gebouwen
  • De uitbouw
  • Beurs- en evenementenbouw
  • Vakantiewoningen
  • Tijdelijke tribunes en sportfaciliteiten

Schroeffundering Brabant

Schroeffunderingen voor de Brabantse grond

Voor het realiseren van een effectieve schroeffundering in Brabant, is het noodzakelijk om vooraf een goed beeld te hebben van de opbouw van de grond waarin u gaat funderen.

De stabiliteit van een schroeffundering is naast het formaat van de schroefpaal, mede afhankelijk van de opbouw van de grond. De beoordeling van de bodemstructuur is dan ook niet voor niets de eerste stap in ons stappenplan voor het aanleggen van een schroeffundering.

Wij kennen de Brabantse grond als geen ander en zijn daarom heel goed in staat om u te adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

 

Testen van de schroeffundering

Via de bouwverordening worden bij de meeste bouwprojecten in Brabant hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de fundering. Om er zeker van te zijn dat een schroeffundering aan die eisen voldoet, hebben wij professionele testgereedschappen voor het uitvoeren van trek-, druk- en horizontale belastingtesten.

Na het goed doorstaan van alle proefbelastingen, bent u ervan verzekerd dat uw schroeffundering het juiste draagvermogen heeft voor uw bouwproject.

 

Circulair funderen in Brabant

Een groot voordeel van een schroeffundering is dat je hiermee circulair kunt funderen. Na gebruik kan de fundering eenvoudig weer uit de grond worden gehaald, zonder funderingsresten in de grond achter te laten.

Onze Krinner schroeffunderingen bevatten minimaal 75% Europees gerecycled staal. Na gebruik kunnen ze, wanneer ze onbeschadigd uit de grond komen, worden hergebruikt.

Bij eventuele beschadigingen kunnen ze eenvoudig worden gerecycled.

 

Advies aanvraag

Voor advies over het plaatsen van een schroeffundering in Brabant, kunt u direct contact opnemen met onze schroeffundering specialisten.

Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van circulair funderen bij uw bouwproject?
Wij adviseren u er graag over. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

contactlink

Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van circulair funderen bij uw bouwproject? Wij adviseren u er graag over. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
contactlink