vacatures

Montagespecialist schroeffundamenten (fulltime)

Ben jij zelfstandig, flexibel en heb jij affiniteit met de bouw? Ga jij geen uitdagingen uit de weg en ben jij een technische ‘alleskunner’? Dan is PNL op zoek naar jou! PNL circulair funderen is op zoek naar een montagespecialist voor het plaatsen van schroeffundamenten.

Wie zijn wij? 

PNL is een familiebedrijf met een klein en hecht team dat zich dagelijks met veel enthousiasme inzet voor haar klanten. We zijn experts op het gebied van circulair funderen door middel van schroeffundamenten en zijn de exclusieve partner/distributeur van het Duitse KRINNER Schraubfundamente, grondlegger van het schroeffundament. Wij funderen tiny houses, chalets, aanbouwen, schuren, tuinhuizen, zorgunits, home office units en nog veel meer. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg van waaruit wij adviseren, leveren en monteren in geheel Nederland.

Circulair funderen is het fundament van de toekomst. Onze Krinner schroeffundamenten zijn een innovatief en efficiënt alternatief voor traditionele betonfundamenten. Het totaalconcept is duurzaam, kostenbesparend en vooral milieuvriendelijk.

Door de groeiende vraag naar circulair bouwen, gaat circulair funderen een steeds grote rol spelen in onze economie. Om deze reden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen? 

Als montagespecialist bij PNL ga je voornamelijk schroeffunderingen plaatsen bij onze klanten door het hele land. Als ‘ambassadeur’ van PNL rijd je bijvoorbeeld vandaag met je eigen bedrijfsbus, aanhanger en montagemachines door de Limburgse heuvels en kun je morgen op de veerboot naar Texel staan. Naast het plaatsen van deze schroeffunderingen voer je ook testen uit op locatie. Geen dag is hierdoor hetzelfde.

Wat bieden wij? 

 • Fulltime functie
 • Uitzicht op een vast contract
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Het eventueel behalen van rijbewijs E
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • Veel verantwoordelijkheid

Wanneer pas je bij ons in het team? 

 • Je bent representatief, zelfstandig, flexibel en klantgericht
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en denkt oplossingsgericht
 • Je hebt minimaal een technische mbo-opleiding afgerond en hebt affiniteit met bouw en/of techniek
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de bouw of een vergelijkbare technische functie
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE. Bezit je geen aanhangrijbewijs? Dan ben je in ieder geval bereid om deze op korte termijn te behalen
 • Je beheerst de Nederlandse taal

Voldoe je niet volledig aan dit profiel maar zie je genoeg raakvlakken? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Mail dan jouw cv en motivatiebrief naar info@pnl.nl. Wij doen ons best om binnen 2 weken te reageren. Wil je meer informatie over deze vacature? Bel dan met Emiel Pijnenburg, 013 – 536 00 60.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf en stellen het op prijs als acquisitie op deze vacature achterwege blijft.