Het schroeffundament

Het schroeffundament: de schouders die uw constructie dragen.

Schroeffunderingen als alternatief voor traditioneel funderen.

 

Een goede fundering is onmisbaar om verzakking van een bouwobject te voorkomen. Bij funderen denkt men al snel aan een traditionele betonfundering. Maar het plaatsen van een betonfundering is kostbaar en tijdrovend. Zeker als het een tijdelijk bouwproject betreft. Maar het kan ook anders.

Het Duitse Krinner is dé uitvinder van het schroeffundament en ontwikkelde deze al in de jaren negentig van de vorige eeuw. Krinner biedt uiterst betrouwbare, innovatieve en duurzame funderingsproducten van Duitse kwaliteit waarop men veilig en verantwoord kan bouwen. Krinner is ISO gecertificeerd en produceert schroeffundamenten met CE label. Bovendien zijn de V-serie (verlengbare) fundamenten van Krinner volledig statisch doorgerekend, waardoor constructeurs in combinatie met een sondeerstaat direct het juiste schroeffundament kunnen toepassen.

Het schroeffundament wordt machinaal en trillingvrij in de grond gedraaid. Hierdoor is deze wijze van funderen 100% grond verdringend. Omdat er geen grondverzet plaatsvindt gaat de PFAS-problematiek volledig aan u voorbij. Daarnaast verdicht het schroeffundament de bodemstructuur waardoor rondom het fundament een krachtige compressie ontstaat.

Circulair funderen biedt dus veel voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje:

Circulair funderen is

  • duurzaam en milieuvriendelijk
  • kosten- en tijdbesparend
  • geschikt voor hergebruik
  • geschikt voor vrijwel alle bodemsoorten
  • geschikt voor moeilijk toegankelijke locaties
pnl_schroeffundament

Wilt u meer informatie ontvangen over circulair funderen?

Neem dan contact op via info@pnl.nl of 013 – 53 60 060.
contactlink

Wilt u meer informatie ontvangen over circulair funderen?

Neem dan contact op via info@pnl.nl of 013 – 53 60 060.
contactlink