Onze expertise

Funderen zonder beton

Het schroeffundament

KRINNER schroeffundamenten zijn een duurzaam alternatief voor een traditionele betonfundering. Schroeffundamenten kunnen zowel als toplaagfundering – indien de eerste bodemlaag voldoende draagvast is – en als dieptefunderingen worden toegepast.

Voordelen

Schroeffunderingen zijn milieuvriendelijk, efficiënt en veilig. De schroeven zijn een uitstekend alternatief voor duurzaam bouwen en bieden aanzienlijke voordelen ten opzichte van een traditionele betonfundering.

Proces

Het proces van een fundering met schroeffundamenten verloopt altijd volgens een helder stappenplan, maar is in vergelijking met een betonfundering efficiënter en sneller vanwege de eenvoudige montage.

Montagemachines

Licht en krachtig. Deze kenmerken zijn van toepassing op alle montagemachines van KRINNER. Voor elke toepassing biedt KRINNER een geschikte montagemachine aan.

KRINNER testapparatuur

Bij het installeren van een schroeffundament is het altijd raadzaam om het draagvermogen van het fundament aan te tonen door middel van proefbelastingen. 

CO2 calculator

Wilt u weten hoeveel CO2-uitstoot u gaat besparen door uw nieuwe woning, tiny house, garage of aanbouw te funderen met Krinner schroeffundamenten? Dat berekent u eenvoudig door onderstaande rekentool in te vullen.

Blogs

Via onze blogs houden wij u op de hoogte van nieuws, trends en ontwikkelingen binnen onze branche en de circulaire economie.

Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van circulair funderen bij uw bouwproject?
Wij adviseren u er graag over. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

contactlink

Waar kunnen we u bij helpen?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van circulair funderen bij uw bouwproject? Wij adviseren u er graag over. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
contactlink